Travel Page by Planet Ranger
Home search About Advice

Travel Page

Pieterpad met Henk en Cath!

Ook de langste reis begint met een eerste stap...

En het zijn heel wat stappen van Pieterburen naar de Pietersberg! In twee jaar tijd gaan wij de 485 km afleggen van het Pieterpad dat dwars door ons landje loopt. Dat betekent ongeveer elke twee maanden een weekendje wandelen. Op deze site lees je alle avonturen die we onderweg beleven. Of loop je zelf ook gezellig een stukje mee?

Per dag is het tussen de 15 en 25 kilometer. Wij vinden het erg leuk als je een dagje meegaat. De eerstevolgende mogelijkheden zijn op zondag 25 februari van Zuidlaren, het dorp met de zeven brinken, langs de Drentsche AA naar Rolde (16 km). Of op zondag 22 april van Schoonlo door de heidevelden naar Sleen (23 km).

INSCHRIJVING IS GEOPEND!!!

Stuur simpelweg een mailtje naar cathenhenk@lania.demon.nl als je mee wil of hou deze site in de gaten voor data verderop in het jaar!

Photos - Click Below

 

Sleen, we zijn er!

Heerlijk om aan te komen na een lange wandeltocht. Het bier smaakt fijn, maar de slagroom op de pudding is toch wel het Pieterbad...

 

Schoonloo naar Sleen

Met Sanne en Hendrik-Jan op pad voor de langste etappe tot nu toe! 23 kilometer... Ach, een makkie als je zo lekker aan het kletsen bent. Zijn we er nu al?

 

Schoonloo wereldstad

Stoplicht op rood, stoplicht op groen... in Schoonloo is altijd wat te doen. Maar eh... heb jij stoplichten gezien?

 

Rolde naar Schoonloo

En weer gingen Henk en ik verder op het Pieterpad. Door het Drentsche heidelandschap met vooral veel schapen. Gelukkig heeft Henk daar een overmatige interesse in!

 

Pannenkoeken in Gasteren

Na een koude en natte wandelingen hebben de doorzetters zeker wat versnaperingen verdiend!

 

Zuidlaren naar Rolde

Helden! Dat waren we zeker. Met zijn allen ploegen door de regen. Maar het mocht de pret niet drukken. Wel jammer van de afhakers...

 

Zuidlaren

Wat een aanrader. Bed & Breakfast De Fries. Heerlijke bedden en een topontbijtje. Zeker de 3 km extra wandelen waard.

 

Groningen naar Zuidlaren

Heerlijk, de stad uitlopen het platteland op! Lekker weertje met af en toe een bui

 

Windsum naar Groningen

De tweede dag liepen er een aantal van de Vroompjes mee. Jan, Tineke en Hinke. Heel gezellig met zijn allen door de klei...

 

Naar Windsum on the route

Onderweg naar Windsum leren we het Groningse land steeds beter kennen. Zon, donkere wolken, regenbogen, natuur en mooie kerken en huisjes. Super!

 

Pieterburen naar Windsum

En daar gingen we dan... de eerste stappen op het Pieterpad. Een mooie tocht door het Groningse plattelaaaand.Leave a Message

Name:

Email (optional):

Message:

Travelling Soon?

Get Your own Planet Ranger Travel Page. Click Here