Menu

Previous entry Next entry

Lovelies’s Travel Diary

Tuesday, 17 Dec 2002

Location: Estocolmo, esto es el colmo, Scotland

MapCatalina version...por SONIA!!!!!!!!
Hola a tothom!! Com que les companyes ja tenen adjudicat l'idioma, jo m'he decidit pel catala, que aixi no el perdo... CATALAAAANSSSSS JA SOC AQUI!!!!!!!!!!!!! I tambe molts records per tots els english i castellano parlants!
Ja ha comencat la meva aventura escocesa i fins ara la meva aventura ha estat poder imprimir el meu CV... Ahir ho vam intentar al Easyeverything, pero ohhhhhhhhhhhhhh.... Ens van fer fora perque va saltar l'alarma d'incendi!! Van venir els bombers i tot, encara que el foc no el vam veure... ESTA CIUDAD ESTA QUE ARDE!!!
Solament us vull dir que es una ciutat preciosa i que es completament nadalenca... amb pista de patinatge sobre gel i tot! I un "mercadill" alemany (per que alemany?? No ho se) on ahir l'Ainhoa i jo vam testar el "mulled wine", un vi dolc que es pren calent i fa pujar la bilirrubina.
Bueno, nois... Fins ben aviat! Esperem el vostres missatges! Per cert, m'agrada molt el nom que m'han posat les meves companyes: Sexy Sonia!! Es que el meu moviment de melic no te preu!!
Be, vaig a polir les meves maraques!